Pokračujeme tam, kde sme skončili.

Tešíme sa, keď oznamujeme novinky. O tom, ako a akými projektami sme sa snažili preziť, ste si už mohli prečítať. S pribúdajúcim počtom zaočkovaných ako aj zmierňovaním opatrení na hraniach Vás chceme informovať, čo všetko pre Vás opätovne spúšťame.

Od 04. júna 2021 opäť spúšťame naše expresné autobusové linky za skvelé ceny:

Linka 102 516: Bratislava, Autobusová stanica - Nitra - Banská Bystrica - Poprad - Prešov, Autobusová stanica a späť.

Linka 102 519: Bratislava, Autobusová stanica - Trnava - Nitra - Zvolen - Lučenec - Rimavská Sobota - Rožňava - Košice - Michalovce - Humenné, Železničná stanica a späť. 

Linka 102 521: Bratislava, Autobusová stanica - Trnava - Piešťany - Trenčín - Považská Bystrica - Žilina - Martin - Ružomberok - Liptovský Mikuláš - Poprad - Prešov - Bardejov, Autobusová stanica a späť.

Najvýhodnejší nákup lístkov zrealizujete na stránke bus.daka.sk ale aj priamo u vodiča s možnosťou bezkontaktnej platby kartou. 

Všetky autobusy sú vybavené WC, WiFi, TV, DVD, Rádio, Chladnička, Kávovar, Klimatizácia a USB nabijáčky. Sedadlá sú polohovateľné s lakťovou opierkou a poskytujú dostatok priestoru. Každý cestujúci ma vlastný stolík či nožnú opierku. 

Najdoležitejšou súčasťou sú avšak naši profesionálni a skúsení vodiči, ktorí sa postarajú o Vašu bezpečnosť za volantom, komfort pri cestovaní a pravidelnou dezinfekciou aj o čistotu celého autobusu.

Keďže sme v prvom rade cestovná kancelária, našou prioritou sú zájazdy!

Tie kratšie, poznávacie, sú opäť v predaji s dátumami od júna a tie dlhšie, oddychové pri mori, s termínmi od júla. Situáciu pre vycestovanie ako aj pre návrat späť denne monitorujeme, preto sa ku každému zájazdu staviame zodpovedne a hlavne individuálne. V aktuálnej situácii tak pokyny k zájazdu nie sú skôr ako 7 dní pred plánovaným odchodom. Ak bude potrebné, zabezpečíme pre našich klientov aj Antigénové testovanie v spolupráci s našim partnerským projektom od MOMky.sk.

Prvé letecké zájazdy z Bratislavy máme plánované na 21. júna do Grécka. Nasledovať bude letecky Cyprus, Bulharsko a Turecko.

Na podporu domáceho cestovného ruchu myslíme oveľa viac ako pred krízou, preto v ponuke na tento rok nebudú chýbať zájazdy po Slovensku a domáce hotely s využitím našej dopravy či bez nej.

Nezabudnite, prosím, na náš projekt, ktorý nás podržal a pomáhal tam, kde to bolo treba - v prvej línii. Teraz potrebuje Vašu pozornosť.

Na stránke pekneruska.sk nájdete výpredaj skladových zásob ako aj potraviny za skvelé ceny s doručením až ku Vám domov! Okrem toho sme spustili web pekne-tricka.sk, kde sa vyrábajú tričká nielen pre šoférov a sprievodcov CK DAKA ale aj potlače podľa vlastného želania. Priamo online zadáte firemné logo alebo vtipný obrázok a tričko Vam doručíme.

Chceme byť ku Vám ešte bližšie!

Preto plánujeme od leta otvorenie 2 pobočiek v Bratislavskom kraji, kde Vám osobne poradíme a pomôžeme s výberom Vašej vytúženej dovolenky alebo poradíme pri kúpe lístkov na naše expresné medzimestské linky. Pre aktuálne meniacu sa situáciu je tlač katalógov zbytočná a radšej Vás uvítame osobne. Pre všetkých je stále nonstop k dispozícii online rezervácia zájazdov na cestovnakancelariadaka.sk!

Potrebujete ešte väčšiu slobodu pri cestovaní? Požičajte si karavan!

Sme nesmierne radi, že sme sa stali súčasťou pozicajsikaravan.sk kde Vám dávame do pozornosti široký výber luxusne vybavených áut, prívesov ale aj člnov. Budete mať slobodu pri cestovaní a pri cestách po Slovensku podporíte aj domáci cestovný ruch.

© Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín