Čakanie skončilo! Otvárame Východ Slovenska!

Nové nástupné miesta na Východe Slovenska. Čakanie skončilo a CK DAKA Vám tak konečne môže predstaviť nové nástupné miesta pre zájazdy, kotrými sa viac približuje k svojím zákazníkom, hlavne smerom na Východ Slovenska. Konkrétne ide o mestá: Košice, Prešov, Poprad a Liptovský Mikuláš.
 
Východ sme otvorili na väčšinu termínov pre budúci rok 2020 pri 5 dňových zájazdoch. Na webe CK DAKA už sú všetky termíny. Upresnil konateľ CK David Gavaľa.
Týmto krokom chce cestovná kancelária vychádzať v ústrety tým zákazníkom, ktorí váhali s kúpou zájazdu práve kôli nedostupnému nástupnému miestu a boli nutení nastupovať napríklad v Bratislave, Trnave, Piešťanoch, Nitre, Trenčíne, Zvolene, Žiline, Banskej Bystrici, Martine či Rožomberku. Týchto 10 miest sa tak rozšírilo o ďaľšie 4. Naďalej platí, že nástupné miesto v Bratislave je bez príplatku. Pri ostaných mestách je poplatok od 5 do 30 Eur. A je len na zákazníkovi, ktoré mesto si vyberie. Z vybraného nástupného miesta môže tak zákazník pohodlne cestovať priamo do cieľovej destinácie rovno luxusným autobusom, v prípade menšieho počtu cestujúcich vypraví CK DAKA do nástupného mesta mikrobus a zrealizuje včasný prestup do autobusu. Zákazníci tak ušetria nielen čas ale aj peniaze a hlavne získajú vačší komfort pri cestovaní s CK DAKA!

Naďalej je zákazníkovi k dispozícií výber konkrétneho miesta v autobuse. Cena za výber jedného miesta je 9 Eur. Miestenka je dobrovoľná ale odporúča sa každému cestujúcemu pre jeho pohodlnejšie cestovanie v autobuse.

© Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.

Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín