Vyjadrenie CK DAKA k aktuálnej situácií na Európskom trhu cestovných kancelárií vo vzťahu k Thomas Cook Group.

CK DAKA ubezpečuje všetkýh svojích zákazníkov, ktorí sa nachádzajú na jej zájazdoch, alebo plánuju nákup zájazdu, že všetky zájazdy ako cestovná kancelária uskutočňuje a predáva vo svojom vlastnom mene a so žiadnou spoločnosťou patriacou do skupiny Thomas Cook Group ( Neckermann Reisen, AirMarin, Oeger Tour či Bucher Reisen ) ako aj jej leteckými spoločnosťami ( Thomas Cook Airlines UK, Condor Germany, Thomas Cook Airlines Scandinavia, Thomas Cook Airlines Baelarics ) nespolupracuje pri poskytovaní svojich zájazdov na území Slovenska, Európskej únie ako aj mimo nej.

Aktuálne máme letecké zájazdy s odletmi z Bratislavy alebo Viedne poskytované leteckými prepravcami Fly Dubai, SmartWings, Rossiya Airlines, RyanAir a Vueling. Ani jedna uvedená letecká spoločnosť nepatrí do skupiny Thomas Cook Group a všetci naší zákazníci môžu byť pokojní. Rovnako nikto nie je ubytovaný v hotely patriacom do siete Thomas Cook Group. Autobusové zájazdy vykonávame vlastnými autobusmi, čiže sa vyvarujeme riziku so subdodávateľom a vieme tak garantovať kvalitu poskytovaných služieb na základe vnútorných štandardov CK DAKA = každý autobusový zájazd musí mať rovnaký servis pre zákaznika, či ide na jeden deň, či viac dňový pobyt. Rovnako vieme v reálnom čase, kde sa ktorý autobus práve nachádza. Upresňuje hovorca CK Maroš Szalay.
Zároveň je CK DAKA poistená proti úpadku v UNIQA poišťovňa, a.s. na sumu 747 000€ a rovnako je riadnym členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárii a cestovných agentúr, čo zaručuje, že celý tím cestovnej kancelárie pristupuje ku každému zákazníkovi individuálne a vynakladá maximálne úsilie aby bol spokojný. Certifikát a Osvedčenie je možné náisť na oficiálnej stránke CK DAKA v sekcii Certifikáty.

Aktuálne CK DAKA pripravuje katalóg zájazdov s ponukou pre rok 2020 a starostlivo vyberá partnerov pri poskytovaní služieb v leteckej doprave, v ubytovaní ako aj výber delegátov, pretože si uvedomuje, že najdôležitejší je zákazník a jeho bezpečný návrat z vytúženej dovolenky!

© Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.

Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín