Naše autobusy pomáhajú tam, kde ich teraz všetci najviac potrebujú.

Pre stále nepriaznivú epidemiologickú situáciu sme boli nútení dočasne, počas zákazu vychádzania a tým pádom aj obmedzeného cestovania, okresať nielen naše cestovateľské ponuky na najbližšie týždne, ale aj upraviť naše expresné autobusové linky spájajúce celé Slovensko.

Ide o dočasné obemdzenie, aby naše luxusné a nové autobusy zostali v plnej paráde pre všetky, nielen letné zájazdy. Poloprázdne by aktuálne jazdili totiž zbytočne.

Autobus je štastný, keď je plný a na palube je radosť!

A od 08. februára sú plné každý deň a radosť rozdáva zdravotnícky personál, ako aj naši vodiči, ktorí pomáhajú pri organizácii odberov pre Antigénové testovanie.


Konečne sú tak všetky naše autobusy v pohybe! Ba dokonca, ešte by sa nám ďalšie zišli.

V polupráci s partnerským projektom PeknéRúška.sk tak môžete naše autobusy stretnúť každý deň aj počas víkendu v Bratislave, Galante, Holíči, Seredi či Šamoríne.
Pre obce, ktoré už nevládzu sami realizovať antigénové testovania sú naše autobusy taktiež k dispozícii. Navstíviť ich môžu napríklad obyvatelia v Kalinkove, Malinove, Miloslavove, Kyselici ale aj Devínskej Novej Vsi.
Ak by ich na pomoc potrebovala aj Vaša obec či mesto, neváhajte nás kontaktovať!

Presný zoznam našich nielen autobusových Mobilných Odberových Miest nájdete na PeknéRúška.sk/MOM.
Objedať sa môžete kedykoľvek cez korona.gov.sk.


Určite sa môžete tešiť, že naše autobusy uvidíte opätovne na našich expresných linkách, ale aj v prímorských destináciach.

A aby sa nezabudlo, kždý deň sú viac krát dezinfikované a odborne čistené!
© Marketingové a PR oddelenie CK DAKA.
Nájdite si spolucestujúceho

Cestovná kancelária DAKA realizuje zájazdy do nasledovných krajín